Home


Als je nieuwsgierig bent en/of meer van jezelf wilt leren maak gebruik van de speciale Korting. Cadeautje voor jezelf :)

 

 

De weekvoorspelling voor elk sterrenbeeld voor de periode van 22 april tot 29 april 2018 .

 

Ram Je hebt het goed voor elkaar Ram. Alles klopt en gaat zoals jij het wil. En je kan er deze week ook echt van genieten. Een vraag? Is er niet iets dat je over het hoofd hebt gezien? Ik bedoel heb je alles gedaan om het te laten blijven zoals alles nu is. Laat ik het zo zeggen, om je succes te consolideren? Weegschaal Als ik deze week voor jou esoterisch mag duiden, dan zou ik zeggen dat je je opnieuw verbindt met je Hogere Zelf of met een groep soul mates. Ik kan het ook gewoon plat zeggen en dan verbind je jezelf opnieuw met mensen uit het verleden en voeren nostalgische gevoelens daarbij de boventoon.
Stier Zorg je er deze week wel voor dat alle neuzen in 1 richting staan? Ik zeg het niet voor niets, want dat bepaalt namelijk het succes van alles wat je de komende tijd onderneemt. Dus hou de teugels strak in de hand en geef geen ruimte voor flauwekul! Schorpioen De show kan beginnen. Deze week heb je alle middelen tot je beschikking om iedereen een rad voor de ogen te draaien en daarmee ook nog applaus en waardering te krijgen. Een magische week dus waarin je alles waar je je zinnen op heb gezet kan krijgen.
Tweelingen Hartepijn is gelukkig een tijdelijk iets (alhoewel sommige mensen neregens over heen kunnen komen). Loslaten en met liefde laten gaan van wat je dan ook geraakt mag hebben is mijn advies aan jou voor deze week. Boogschutter Niets is zo veranderlijk als geluk. Het geluk keert zich voor jou.
Kreeft
Er kan deze week van alles door je hoofd gaan Kreeft. Je bent strijdbaar, hebt er zin in en de gedachten tuimelen over elkaar. Het liefst zou je aandacht aan alles tegelijkertijd besteden. Mijn goede raad is, focus en beperk je tot een onderwerp. Zet daar al je energie op. Steenbok Je hebt er plezier in deze week Steenbok. Je zit redelijk goed in je vel en je stapt als een zonnekind door de wereld. Vier het leven zou ik zeggen.
Leeuw Een weekje waarbij je op je emoties vaart. De verkeerde emoties dan wel, want je bent heel erg bezig met het verleden en wat er zoal is misgegaan. Mijn goede raad, al ik zo vrij mag zijn om die te mogen geven, is kijk naar wat er nog wel overeind staat want daarin ligt de weg naar de toekomst. Waterman Een tikkeltje gestoord maar wel aardig. Zo zien de mensen jou deze week. Eigenwijs, creatief en een beetje zonderling. 100% Waterman dus.
Maagd Je bent er bijna, de eindstreep is in zicht. Maar het voelt allemaal wel zwaar. Heb je nog genoeg energie? Wellicht is het handig om niet alles zelf te doen. Je zou ook het een en ander kunnen delegeren. Vissen Er blijft werk aan de winkel. En anderen vertellen je hoe ze het van je willen hebben. Nou dat is precies iets waar je net verzot op bent. Sterker nog je baalt ervan want wie is nou eigenlijk degeen die al dat werk moet doen? ... Precies!
 

 

 

 

 

 


© 2005-2018 1Horoscoop.nl - Contact