Als je nieuwsgierig bent en/of meer van jezelf wilt leren maak gebruik van de speciale Korting. Cadeautje voor jezelf :)
 

Home 

 

De weekhoroscoop voor de week van 15 oktober tot 22 oktober 2017 .

Het thema voor de komende week voor elk sterrenbeeld.

 

Ram Deze week zoek je de rust op. Je voelt je in balans en vredig van binnen. Ga naar het bos, zoek het strand op, kijk uit over de zee, mediteer, breng wat tijd thuis door, neem ruimte voor jezelf. Laad jezelf op voor een nieuwe cyclus. Weegschaal Kiezen doe je met je hart en niet met je hoofd. Lijk je deze week voor een onoverkomelijke situatie te staan, ga dan terug naar de basis en voel... Het antwoord komt dan vanzelf.
Stier Je creatieve energie probeert deze week bij je door te breken. De intuïtieve boodschap is dat je de dingen op een frisse, nieuwe manier moet bekijken. Laat ruimte voor twijfel en emotie en verrassing kijk waar dat je brengt. Je zou een onverwacht, goed bericht kunnen ontvangen. Schorpioen Een nieuw idee, een nieuw project? Ga ervoor. Niet langer wachten. Zet de eerste stappen om de boel op gang te krijgen. Je krijgt de kans die op de lange termijn een grote belofte inhoudt, je hebt alle inspiratie en creativiteit. Je enthousiasme gekoppeld aan een wat naïeve kijk op de zaken helpt je.
Tweelingen Je laat achter je wat niet meer werkt. Ik denk dat je dat niet leuk vindt, maar je voelt zeld is geen ontkomen aan. De weg vooruit is niet echt helder maar als je gaat op je intuïtie. En die zou je weleens verder kunnen bregne dan je nu zelf kan bedenken. Boogschutter Intuïtief, heel intuïtief deze week. Zo intuïtief dat mensen het opmerken en je om advies vragen. Stel je niet gereserveerd op, maar laat de energie voor de ander stromen.
Kreeft
Wanneer je blijft kijken naar wat ooit was dan zie je niet dat er een heel nieuwe weg voor je open ligt. Niet alles is verloren, maar je moet je wel durven omdraaien, wat nog over is oppakken en op weg gaan. Steenbok Dit wordt een interessant weekje voor je. Steenbokken zijn bouwers en bij het bouwen los je problemen op anders komt het bouwwerk niet tot stand. En voor dat oplossen van problemen gebruik je je hoofd. Niet. Deze week word je gevraagd naar je hart te luisteren. Zet het wijd open en kijk wat er gebeurd. Spannend he!
Leeuw Hartenzeer. Verdriet om een geliefde. Mensen die in je hart "graaien", op je ziel trappen. Leeuwen hebben een groot hart. En zijn daardoor kwetsbaar. Bedenk dat na regen zonneschijn komt. Waterman Erotische dromen zijn bedrog? Grapje... met een kern van waarheid. Erotische energie is de bron van de creatie. Deze week zou je wel eens een eureka momentje kunnen hebben. Kom daarna ook echt in beweging en begin het in de vorm te zetten.
Maagd Het is prima om een sterke drive te hebben, maar voordat je deze week op je paard stapt en je onbesuisd in een avontuur stort is het wellicht handig om eerst even na te denken. Je zou anders jezelf kunnen bezeren. Laat je verder niet weerhouden en storm op je doel af. In balans. Je bent beschermd. Vissen Een Lady of Leisure, zo zou het deze week moeten zijn. Heb je alles? Mag ik je vragen - heb je er ook plezier van? Je hebt hard voor alles gewerkt, maar kan je ook achterover leunen en er eens rustig van genieten? Verwen jezelf. Strand, sauna, een wandelingetje meer. Gewoon doen deze week (dit geldt trouwens ook voor de heren.).
 

 

 

 

 

 


© 2005-2017 1Horoscoop.nl - Contact