Home


Als je nieuwsgierig bent en/of meer van jezelf wilt leren maak gebruik van de speciale Korting. Cadeautje voor jezelf :)

 

 

De voorspelling voor Saturnus in Steenbok voor de periode van 10 december 2017 tot 21 maart 2020 .

Het thema voor de komende drie jaar voor elk sterrenbeeld. Op 19 december verandert Saturnus van teken en schuift door naar Steenbok. Saturnus zal daar dan tot 21 maart 2020 (en 1 juli 2020 tot 17 december 2020) haar werk doen om daarna door te gaan naar Waterman. Een periode van drie jaar waardoor de invloed van deze planeet op ieders leven groot is. Saturnus in Steenbok vraagt om Structuur. Structureel en consciëntieus zijn geen werkwoorden, maar eigenlijk ook weer wel. Onthoudt dat wanneer je je voorspelling leest.

 

Ram Je loopbaan, status, de beloning, je sociale positie. Je positie in de groep. Er zal de komende drie jaar een hoop aandacht naartoe gaan. En de weg die je moet volgen zal niet altijd even duidelijk zijn. Wat je denkt te zien, zal er niet zijn of zich net even iets anders manifesteren. Emotioneel kan het ook zijn. Je gevoel kan je helpen of je dwarszitten. Blijf op je qui vive. Deze periode zal je leiden naar een heel nieuw terrein. Terug kan niet. Weegschaal Zegt de term codependency je wat.? Ik zal je even helpen: "...stemt zijn gedrag, gedachten en gevoel af op de ander, in de veronderstelling daarmee de ander te helpen. De codependent ontneemt hiermee de ander zijn verantwoordelijkheden, waardoor hij de ander afhankelijk van zich maakt en de ander kan controleren...". Voor een Weegschaal die in relaties denkt in een periode waar de thuisbasis, zijn haar/wortels, de nodige aandacht zal vragen een ware valkuil. Wanneer je in de komende drie jaar je "gevangen " voelt in de energie van een ander, vraag jezelf dan af of je dat wilt of dat je de ketting aflegt. Want dat laatste gaat makkelijker dan je denkt. 1+1=3 is een stuk leuker dan 1+1 =1½.
Stier Het zou me niet verbazen als je in de komende drie jaar een aantal verre reizen zou maken, of je zou gaan verdiepen in heel nieuwe filosofieën en zienswijzen. Er zal veel aandacht gaan naar spirituele, innerlijke groei. Het "oprekken" van je bewustzijn. Pas op dat je geen beren op je weg gaat zien. Een mens lijdt nou eenmaal het meest door het lijden dat hij vreest. Blijf positief ingesteld en je zal deze periode als een groot kado ervaren. Schorpioen Een periode van drie jaar waarin je een nieuw begin vindt door het communiceren van je passie, je creativiteit, nieuwe (zakelijke) ideeën, spirituele groei en zelf realisatie. Eigenlijk alles waar de Schorpioen zo goed in is. Laat het uit je diepste diepte omhoog borrelen en ga ermee aan de slag. Breng het in de wereld door er over te praten, schrijven, videos, maakt niet uit wat. Alles wat anderen je doen horen. Communicatie is King. En als dat met zich meebrengt dat je daar regelmatig een kort reisje voor moet maken, dan klopt het helemaal.
Tweelingen De komende drie jaar zou zich zich wel eens een enorme transformatie kunnen afspelen. Er zal een hoop aandacht gaan naar geld, macht sexualiteit, relaties. Op dit gebied zal je de overtuigingen die je leven tot nu toe hebben vorm gegeven los (moeten) laten. Je komt er als herboren weer uit. Als een phoenix herrezen uit de as. Laat je meevoeren op de stroom van het Universum, want het is niet te stoppen. Boogschutter Voor een periode van drie jaar zal er een hoop aandacht gaan naar wat jij waard bent in de wereld. Je sluit een periode van bijna drie jaar af waarin je jezelf opnieuw hebt uitgevonden en daar moet nu wat mee gebeuren. Geld wordt belangrijk, je verdienkracht, je bezit, wat je niet bezit, je talenten, je zelfwaarde. Structuur moet daar in worden aangebracht en dit gebeurt door het gronden van jezelf. Door actie. Weerstand is goed, "ff doorzetten" zou m'n dochter zeggen. En het zal je geen windeieren leggen, je komt hier succesvol uit.
Kreeft
Er zal je de komende drie jaren een hoop worden aangeboden. Maar waar de aandacht naar uit zal gaan is het uitvinden van Jezelf. En dat doe je door in relatie te zijn met anderen. Zowel privé als zakelijk. Het gaat hierbij om de onontdekte kant van jezelf . De kant waar je bang voor bent. Je Schaduw. Want in je Schaduw liggen je grootste krachten verborgen. Durf je de relatie met je andere Ik aan te gaan of vlucht je in ontwijkend gedrag? Steenbok Steenbokken zijn aan het einde van een periode van 29 jaar gekomen. Het zou me dan ook niets verbazen als je de afgelopen drie jaar in redelijke teruggetrokkenheid hebt geleefd om een grote opruiming van je psychologische kledingkast rond te krijgen. Maar nu is het zover. Een nieuwe cyclus van 29 jaar dient zich aan en voor velen onder jullie betekent dit dat je je de komende drie jaar jezelf opnieuw gaan uitvinden. Een Steenbok houdt van structuur en van bouwen. En met Saturnus als je Ruler zou je jezelf wel eens heel zeker kunnen voelen. Bedenk dat er een balans is tussen Flow en Controle. Veel Controle = minder Flow. En o ja, elk geheim dat nu nog onder het tapijt zit komt de komende jaren naar boven. Dus ontwikkel je nieuwe zelf met open vizier en zonder geheime agenda's.
Leeuw Je dagelijkse werk en je gezondheid. Dat is waar de focus zal liggen de komende drie jaar. Het hoeft niet perse als een combinatie. Het kan ook los van elkaar gezien worden. Maar hoe je het ook wendt of keert het zal elkaar altijd beïnvloeden. Er valt de komende jaren een hoop te leren, maar je hebt er plezier in en het gaat je goed af. Maak duidelijke keuzes voor wat betreft je gezondheid. Breng structuur aan in je dieet. Er valt een hoop te kiezen deze periode maar zelfdiscipline doet 't. Ook de Liefde kan bijdragen aan je welzijn. Zorg in alles voor heldere keuzes en vergeet niet dat plezier maken ook bijdraagt aan je gezondheid. Waterman De afgelopen (26) jaren heb je gewerkt aan een bouwwerk. En echt... jij bent de meesterbouwer en er is eigenlijk niemand die je nog iets nieuws kan vertellen. De komende 3 jaar zal het Universum je vragen je naar de achtergrond terug te trekken om je voor te bereiden op een heel nieuwe fase in je leven die in 2020 zal aanvangen. Spaar je energie, werk wanneer nodig met anderen samen, gebruik je kennis om te sturen maar forceer niets. Er zal de komende jaren nogal wat energie gaan zitten in je eigen "mentale opruimactie" en het zetten van je hakken in het zand gaat je daarbij niet helpen. Go with the Flow en bouw zoveel mogelijk verwenmomenten voor jezelf in. Je krijgt het in de toekomst nog druk genoeg.
Maagd Als creativiteit je ding is dan zouden de komende drie jaar weleens jouw periode kunnen worden. Maar ook kinderen (krijgen), plezier maken, investeringen. Het kan allemaal in de vorm komen als je de komende 3 jaar maar gefocusd blijft op waar je mee bezig bent. "God is in the detail" zeggen de Engelsen wat zoveel betekent wat je ook doet geef er veel aandacht aan. Maar dat moet niet zo moeilijk zijn voor een Maagd, want Maagden zijn goed in details. Vissen Het collectief dient zich aan, je vrienden, de clubs waar je lid van bent. De komende drie jaar zullen ze van je vragen waar je staat, wat je positie is. Ze zullen je vragen je talenten in te zetten voor de groep en ze zullen je dwingen je grenzen te trekken daar waar je het gevoel krijgt dat het collectief je overruled. Maar ook wordt het een tijd van het vervullen van je dromen en wensen. Verzet je niet maar laat je meevoeren in de Flow van het Universum. Het kan zijn dat het water af en toe wat onstuimig is maar uiteindelijk vind je jezelf in rustiger water.... en een nieuw landschap.
 

 

 

 

 

 


© 2005-2018 1Horoscoop.nl - Contact