Home


Als je nieuwsgierig bent en/of meer van jezelf wilt leren maak gebruik van de speciale Korting. Cadeautje voor jezelf :)

 

 

De weekvoorspelling voor elk sterrenbeeld voor de periode van 18 februari tot 25 februari 2018 .

 

Ram Niets is zo onzeker als niet weten wat je te wachten staat en weinig of geen controle over de toekomst hebben. Als je deze week zo'n momentje hebt, bedenk dan dat je meer vaste grond onder je voeten hebt dan je denkt te hebben en dat het enig dat van je gevraagd wordt is vertrouwen in je eigen intuïtie te hebben. Weegschaal Je staat met een been in het oude en met het ander in het nieuwe. Hoever uit je comfortzone durf je je volgende boompje te planten. Ga voor wat je onmogelijk lijkt. De sky is the limit.
Stier Je werkt gestaag door aan je project en juist in die regelmaat voel je je als Stier helemaal lekker. Laat je door niemand storen, hou je focus en je zal zien dat je precies bereikt wat je van plan was te bereiken toen je begon. Schorpioen Een nieuw begin, een nieuw idee? Volg je hart en het zet je op een pad dat je ver buiten je huidige situatie zal brengen. Succes is voor hen die durven.
Tweelingen Je probeert iets stilletjes achter je te laten en je neemt met je mee wat je als je je eigendom beschouwt. Gaat dit werken en kom je ermee weg of kan je toch maar beter open kaart spelen? Boogschutter Je kan je gelijk natuurlijk halen en dat lukt ook wel. Maar of je er veel vrienden mee maakt?
Kreeft
Je bent redelijk tevreden met jezelf deze week en dat is nog zachtjes uitgedrukt. Geniet ervan zou ik zeggen. Steenbok Opzij, opzij, opzij. Opzij, opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, maak plaats, Ik heb ongelofelijke haast. Ik moet rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Ik kan nu niet blijven, ik kan nu niet langer blijven staan. Zo'n soort week waarin je weinig tijd voor anderen hebt.
Leeuw Laat ik de voorspelling van vorige week nogeens herhalen Leeuw, want je bent blijkbaar nog niet uitgespeeld: "... Wat is vrijheid toch heerlijk, vind je ook niet Leeuw? Deze week staat het goddelijke jou toe om vrij als een onbezorgd vogeltje door de wereld te fladderen. Laat de Wereld maar keffen als een klein hondje dat jouw aandacht wil trekken. Je hebt er geen tijd voor. Het leven is te mooi...." Waterman Iedereen luistert naar je wijze woorden deze week. Althans de mensen die zien dat jij toegang hebt tot kennis die zij niet hebben. En met die kennis kunnen zij weer verder.
Maagd Spiritueel Leiderschap. Van de week laat je je spirituele kant zien en dat valt op. Mensen om je heen zijn geïnteresseerd in wat je te zggen hebt, omdat je blijkbaar toegang hebt tot iets waar zij geen toegang tot hebben. Vissen Een kleine investering kan een groot gevolg hebben. Zoiets als wat er gebeurt als je een kamer in je huis op AirBnB zet. Laat je bezit voor je werken.
 

 

 

 

 

 


© 2005-2018 1Horoscoop.nl - Contact